Ивет Лалова представя модна колекция

Ивет Лалова представя модна колекция | StandartNews.com

Най-бързата българка Ивет Лалова ще се раздаде автографи на свои фенове и ще представи лично ексклузивна и лимитирана серия дрехи. С колекцията Ивет иска да вдъхнови хората да преследват мечтите си.

Серията е колаборация с графичния артист Дидо Пешев, познат повече с артистичния си проект Brave Moustache. Той разбработва специалния дизайн с диамантенто сърце по идея на Ивет.

"Диамант (от древногръцки. αδάμας) означава непобедим, неразрушим. В същото време сърцето е символ на любовта, за това е и диамантено сърце. Защото любовта към това, което обичаш те прави неразрушим." – обяснява идеята Ивет.

Специалното послание, изписано ръчно "Follow your heart on the track called life" (Последвай мечтите си на пистата, наречена живот) на европейската ни шампионка е отпечатано от вътрешната страна на всяка тениска. Самите продукти са изключително лимитирани до общо 150 броя, а първите 20 фена, които закупят продукт на събитието на 30 септември ще получат безплатно и специалния златен постер от колекцията, разписан лично от самата Ивет Лалова.

Всяка една дреха е е изработена от висококачествен 100% органичен памук и ръчно отпечатана.

Всеки, който иска да се срещне с Ивет и да се сдобие с тениска или постер е добре дошъл на събитието от 18:00 в петък, 30 септември, в магазин Brave Moustache на улица "Хан Крум" 4 в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай