Иван Тишев имал коса до кръста

Иван Тишев имал коса до кръста | StandartNews.com

7 неща, които не знаете за Боби от "Революция Z"

Иван Тишев, който е готиният Боби от "Революция Z", отново е сред най-копираните и обожавани от тийнейджърите образи. Откакто започнаха новите епизоди на сериала, около него пак е жега от мацки и любопитни фенове. Музикант по душа и образование, той не се звездее и си има сериозна приятелка.

1. Първо било пианото

Иван Тишев направил първите си опити в музиката с пиано, когато бил 6-годишен, но клавишите не го грабнали много. После се изучил в музикалното училище "Любомир Пипков". Други таланти, освен музикалните, твърди, че няма, но пък може да свири на три инструмента - бас, китара и клавири. Води се и голям меломан - нонстоп слуша и колекционира албуми. Най-ценният съвет, който е получавал, бил да бъде себе си и да има търпение. Като малък казвал, че иска да отиде в "Холигуд".

2. Иска да си пуска брада

Петльовият гребен, с който се изявява героят му Боби в новия сезон на сериала, е пленителен за мацките в даскалото, но изглежда доста сложен за фризиране. Оказва се обаче, че подготовката отнема само 10 минути. За прическата му се грижел коафьорът Стоян Кунев. Любопитното обаче е, че се подвизавал с коса, дълга до кръста, доста време и когато бил на 16, я клъцнал. По едно време ходел и гола глава. Твърди, че тогава имал нужда от промяна. След снимките на сериала се беше заканил да си пусне брада и да ходи с шапка.

3. Нонстоп купон с бандата

Когато са на сцена, а това се случва често и вече групата натрупа доста опит, понякога стават гафове. Винаги има някой и друг кабел, който ни е сърдит, смее се момчето. Много забавни моменти си преживяват и по време на снимки, особено в партньорство с Иван Иванов, който играе барабаниста Фипо. "Постоянно се провокирахме пред камерата кой ще се разсмее пръв. Смятам, че това ни направи и по-добри като актьори", казва Тишев. И той, и Никола Стоянов отначало били прослушвани за ролята на китариста, но на последния кастинг на Иван му казали, че ще трябва да хване баса.

4. Мацките

Първата любов среща на 15, но не издава подробности. Сега е щастливо влюбен в Надя от "Дийп зоун", с която са двойка от половин година. Постоянно са заедно, имат си доверие и се разбират за повечето неща.

"Мило е да получаваш такова внимание върху себе си, но гледам да извличам плюсовете от това, защото "тъмната" страна е опасна", разправя Иван за фенките и славата. Въпреки небивалия интерес към героя му Боби, Иван не се приема на сериозно и казва, че звезди са "Бийтълс" и "Стоунс". Преди време някакво момиче си изрязало с бръснарско ножче на ръката инициалите му Иван Т. Тогава му станало ясно колко плашеща може да бъде популярността. Иначе получава любовни писма, рисунки.

5. Не е сваляч като Боби

В първия сезон Боби повече приличаше на мен. Затова и ми беше по-лесно, нали за първи път се снимам. Голяма част от Боби беше всъщност Иван в живота. Стана ми безинтересно да играя себе си и затова сега ми е предизвикателство. Боби вече е моя противоположност. Не бих постъпвал като него в живота, казва Иван.

6. Вози се с тролей 11

Иван Тишев е висок 1,95 см и е синеок като баща си, също музикант. Любимите му филми са "Списъкът на Шиндлер", "Кръстникът", "Белязания". Отявлен киноман, не минава вечер, без да изгледа по няколко филма, за пореден път. Обича да се вози с тролей 11. Споделя, че има само един истински профил във Фейсбук. За бас предпочита "Фендър", за китара "Гибсън". Не пуши, пие умерено, играе баскетбол (все пак с този ръст би било грехота, ако не го прави) и най-харесва хип хоп.

7. Първият хонорар отива за телефон

С първия хонорар от филма Иван си купил смартфон, защото телефонът му тъкмо се бил счупил. Най-скъпото му притежание, взето със собствени пари, била стереоуредба. Финикийските знаци припечелил от турне преди години, на което свирил заедно с група американски тийнейджъри - Young Pacific Orchestrа, под диригентството на Максим Ешкенази. Изпълнявали класически произведения, филмова музика и ръченица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай