Ицо Хазарта прекопава и коси

Ицо Хазарта прекопава и коси    | StandartNews.com

Ицо Хазарта за пръв път е почувствал, че винаги ще се занимава с музика, когато е само на 18. "Тъкмо с "Ъпсурт" бяхме записали "Нон стоп". Беше лято, много горещо. Прибрах се и сложих слушалките на главата си. Оттогава не съм имал капка съмнения, че ще се занимавам с музика", сподели Хазарта пред Иван и Андрей, които го канят в предстоящото риалити по bTV "Фермата".

"Забелязал съм, че когато работата ми върви, в личния ми живот е обратното. И че ако с групата сме правили дългосрочни планове, те много рядко се сбъдвали", каза още Хазарта. Но той, поне засега, не е платил висока цена за успеха. "Нещата, за които съм съжалявал, по-късно се е оказвало, че са най-хубавите в живота ми", заяви рапърът. Но не би участвал във "Фермата", понеже не иска да прекарва прекалено много време далеч от близките си.

"Ще го гледам обаче. Познавам млади хора, които са се върнали на село. Много са ми симпатични. Засега не мога да направя така заради работата ми. Но бих опитал". Рапърът не е чужд на земеделските дейности - най-вече, когато е на вилата си. "Кося трева, събирам листа, понякога се налага да прекопавам". Според него правителството е най-големият враг на тревата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай