Истерия във Филипините по Виолина

Истерия във Филипините по Виолина | StandartNews.com

Виолина Анчева, която ще представи България на предстоящия международен моден конкурс "Мис Вселена", продължава да топли сърцата на Филипините. Именно в столицата Манила на 30 януари е големият финал на събитието. Софиянката е от няколко дни във Филипините, като по нея има истинска истерия. Местните фенове на "Мис Вселена" не спират на пишат надъхващи коментари под всяка нейна снимка във Фейсбук, както и да й желаят успех в предстоящия финал. Още докато пристигаше във Филипините, десетки почитатели я чакаха на летището и поискаха да се снимат с красавицата. Впоследствие, автобусът, който превозва всички участнички на "Мис Вселена" винаги е съпровождан от местни привърженици. Иначе Виолина се представи отлично като дефилира по бански на една от подготвителните изяви преди самия конкурс като събра погледите на всички. Анчева показа и стил със зелена бална рокля по време "The Terno Fashion Show" в град Виган преди няколко дни.

Виолина бе специален гост заедно с останалите момичета и губернаторския бал в Манила. Малко след това софиянката и останалите момичета се включиха в световната благотворителна акция "Rise against hunger" (прев. "Да се вдигнем срещу глада"). "Опаковаме храна за бедните. Надявам се някой ден да няма гладуващи по целия свят", написа Виолина под фотото.

Освен от Филипините, Виолина има сериозна подкрепа и от България, въпреки няколкото негативни коментари миналата седмица. "От все сърце ти пожелавам да спечелиш титлата Вили и един път завинаги да се разбере, че България може да е ограбена, но никой не може да и отнеме красотата и добротата. Най-хубавите жени са българските", гласеше един от тях.

Междувременно Виолина се запозна и снима и с "Мис Вселена 2016" Пиа Вурцбах. Двете си пуснаха селфи, което събра стотици положителни коментари. Както е известно миналата година в Лас Вегас филипинката спечели и бе мощно подкрепена от тогавашната ни участничка Радост Тодорова. А това сплоти още повече отношенията между Филипините и България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай