Инжекция с отрова погубила Боби Кристина

Инжекция с отрова  погубила Боби Кристина | StandartNews.com

Боби Кристина е станала жертва на приятеля си Ник Гордън, както се подозираше още от момента, когато дъщерята на Уитни Хюстън изпадна в кома. Ник Гордън е обвинен за това, че е инжектирал смес от отровни вещества в тялото на партньорката си и я е сложил във ваната, в която тя беше намерена от полицията в безсъзнание. Това съобщава "Ентъртеймънт онлайн", като твърди, че разполага с документа. Тази версия изплува покрай другото дело, което се води срещу Гордън. Роднините на починалата девойка го съдят за 10 милиона долара по подозрение, че е крал от парите на Боби Кристина, докато е била в кома.
Новото обвинение е повдигнато от попечителя на Боби Кристина - Беделия Хардгроув. Според нея "госпожица Браун е починала вследствие на кавга, придружена от насилие, след която Гордън я сложил във ваната в безсъзнание, и й инжектирал отровна смес". В предишен вариант на обвинението също е било записано, че е имало отровен коктейл, но не е ставало дума за инжекция.

Гордън не е арестуван за смъртта на приятелката си. Неговите адвокати нарекоха твърденията за инжектиране на смъртоносен микс "клеветнически и несъстоятелни".

На 31 януари дъщерята на музикалните звезди Уитни Хюстън и Боби Браун беше открита в безсъзнание във ваната в дома си, в който живееше с Ник Гордън. Той твърдеше, че я е намерил така и извикал полицията. По-късно по тялото на Боби Кристина бяха открити подозрителни следи от насилие и започна разследване за това дали Гордън й е посягал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай