Хитлер влиза в кожата на Блатер

Хитлер влиза в кожата на Блатер | StandartNews.com

Немският актьор Бруно Ганц е фаворит за ролята на Сеп Блатер. Това тръбят от Холивуд, след като стана ясно, че Бен Афлек ще снима лента за скандалите във ФИФА.

Той ще бъде подкрепен от дружката си Мат Деймънд. Тандемът има "Оскар" и "Златен глобус". В предишната лента за ФИФА "Обединени страсти" в кожата на Сеп Блатер влезе Тим Рот. Филмът струваше 25 млн. евро, но не успя да покрие и 1 стотна от тях. Афлек и Деймънд са готови да започнат снимките, но все още правят кастинг за актьори. За ролята на Сеп Блатер изборът клони към Бруно Ганц. Немецът се прочу с превъплъщението си в Адолф Хитлер в "Крахът на Третия Райх". Той ще си партнира с Дани де Вито и Робърт де Ниро. В ролята на бившия шеф на КОНКАКАФ Чък Блейзър почти сигурно бъде Джордж Мартин, който има уникална прилика с господин 10%. Самюел Джаксън и Морган Фрийман изглеждат също ще се сдобият с роли.


Афлек и Деймънд са били впечатлени от широките пръсти, които е демонстрирал Блейзър, преди да бъде спипан от ФБР. Чък си бе наел апартамент за 6000 долара, в който живееха котките му. Междувременно властите в САЩ търсят вариант за екстрадация на Джак Уорнър от Тринидад и Тобаго. Той е обвинен от властите там във вземане на подкуп, за да осигури гласове на страната за домакинството на Мондиал 2010. Парите обаче са минали през Щатите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай