Хип-хоп на пилон

Хип-хоп на пилон | StandartNews.com

Най-добрите наши изпълнители на танци на пилон се събират на 11 май за супершоу. Любителите на атрактивните хореографии във въздуха ще се насладят на грацията и изящността на изкуството, за което не важат законите на гравитацията в клуб "Микстейп 5" в София.

Сред най-големите атракции на сцената ще е танцът на въздушен обръч. Невероятната Даниела Христова, която само преди седмица показа невиждано до сега шоу на летящ пилон в предаването "България търси талант", също е част от екзотичното приключение.

Момичето събра очите на журито и публиката с гъвкавостта и силата си в еротично-артистичните си изпълнения. Останалите участници са професионални състезатели от пол денс шампионата ни. Техните номера са в съвременен, екзотичен и хип-хоп стил под звуците на африкански ритми. Преплитането на сила и координация с акробатика и танц, поднесени с грация и ненатрапчива еротика, превръщат това изкуство в привлекателно както за мъжките, така и за женските очи. В последните години в България пол денс се превърна в мания, а за немалко жени и в спортно хоби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай