Хелоуин с "Ъпсурт"

Хелоуин с "Ъпсурт" | StandartNews.com

Дрескодът - страшни маски

Суперяко Хелоуин парти заформят "Ъпсурт" довечера в Рейнбоу плаза от 23 часа. Култовата хип-хоп група ще вдигне градусите в компанията на красавиците от балет "Нова", предрешени като вещици. Сред зловещия интериор от паяжини за доброто настроение на гостите ще се грижат още Мария Драгнева, горещата диджей Кас и балет "Фейм".

Големият купон за Хелоуин в Парадайз център ще продължи два дни. Днес от 12 до 22 часа ще има забавления за малки и големи. Ще може да рисувате, да участвате в зомби флашмоб, като преди това ви гримират до неузнаваемост. Вампири и вещици, прилепи и страшни чудовища ще бродят навред. Концертът на магнетичната Жана Бергендорф, българските Елвис Пресли и Джако и Хелоуин танцова формация започва в 18 часа с водещ Део. Тематичното караоке парти е с Игор и Иван. За малчуганите утре от 12 часа ще има работилница за страшни маски и шаблони за оцветяване. Там ще ги научат и как се правят страховити сладки и снимки.

Над 400 души от 7 до 63 години ще се включат в маратона за Хелоуин в Разград. Той стартира днес в 18,30 ч от площад "Момина чешма" в града. Бегачите с костюми и маски и с тиквени фенери ще обикалят улиците до късните часове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай