Халф на Нюкасъл ще се диви на "Мис Лято"

Дали фуболистът Киърън Дайър ще награди "Мис Лято" на 11 август, това приятелят му Евгени Минчев упорито пази в тайна

Халф на Нюкасъл ще се диви на "Мис Лято" | StandartNews.com

Международен елит ще се изсипе в България за традиционния национален конкурс "Мис Лято". Това обещават британските совалки на Евгени Минчев, който бе сред виповете на няколко елитни събития на Острова.

В градчето Уортинг в Уест Съсекс някогашният ватман дори бе гост на летния парад и на кмета. Футболната звезда Киърън Дайър и българският пиар и благотворител пък седяха заедно по време на бал в замъка Горинг в Уест Съсекс и няма никакво съмнение, че в разговора им се е прокраднала идеята за горещото парти край Черно море. Очаква се то да се проведе на 11 август в зеления ресторант на Петя Раева в Созопол, но от "високите порти" на лорда още не е пристигнал ферман за потвърждение. Евгени, като член на журито на конкурса "Мис Великобритания-Вселена", вероятно ще доведе и най-новата красавица на Острова.

За шеф на журито на "Мис Лято" се очаква бизнес дамата Цветелина Маймарова. Дотук в качеството си на оценители са адвокати Биляна Тончева, Петя Раева, нотариус Милена Георгиева, Гергана Ташкова и други. Дрес кодът на конкурса е Green line.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай