Хакерите съблякоха и Аврил Лавин

Хакерите съблякоха и Аврил Лавин | StandartNews.com

Сексапилната пънкарка Аврил Лавин се оказа една от поредните жертви на хакерската атака, от която пропищяха над 100 знаменитости. Хакерите, откраднали полуголите снимки от смартфона на Лавин, вече ги пуснаха в мрежата.

Фотосите обаче са естетски - Аврил се е снимала по жартиери и дори вкъщи е запазила мярка и вкус. Феновете й започнаха да я съветват през социалните мрежи да предложи снимките си на модните списания, тъй като са съвсем уместни.

ВЕСТИ: 

Мат Деймън отново ще играе Джейсън Борн. Холивудският ас се е съгласил за поредната лента от култовата поредица. "Това е една от любимите му роли, а всички филми до момента се получиха страхотно. Мат няма търпение да влезе в образа на Борн", издаде близък до актьора.

Камерън Диас е в очакване на първото си дете. Тя бе засечена от папараци на разходка с гаджето си Бенджи Мадън. Блондинката бе с наедряло коремче, а Диас е всеизвестна със страхотната си фитнес форма, за да бъде нещо друго освен дете, коментират зад океана. Тя и Бенджи са заедно от пет месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай