Хакер съблече Дженифър Лорънс

Хакер съблече Дженифър Лорънс | StandartNews.com

Хакер скандализира куп от най-известните актриси, модели, певици. Неизвестен компютърджия разби смартфоните на Дженифър Лорънс, Селена Гомес, Аврил Лавин, Кейт Ъптън и пусна в интернет дълъг архив от пикантни снимки на красавиците.

Говорителят на носителката на "Оскар" Лорънс заяви, че "това е потресаващо нарушение на правото на личен живот". Властите са били уведомени и ще подведат под отговорност всеки, който пренася в интернет откраднатите снимки на Дженифър Лорънс, каза още говорителят й.

Кели Брук призна, че се е нахвърлила

да бие бившето си гадже Джейсън Стейтъм. Сцената се развила по време на сватбата на Мадона и Гай Ричи, когато Джейсън си позволил да флиртува с Гуинет Полтроу. "Направо откачих, той очевидно призна, че я харесва. Казваше й колко е секси, а когато се обърна, просто се срещна с юмрука ми", допълва още актрисата, която бе със Стейтъм 6 години.

Брад Пит и Анджелина Джоли имали нужда от уединение

заради поредица от горещи сцени, част от филма им "By The Sea". За целта платили общо 120 000 паунда на хората от крайбрежния град Кантра, за да се изнесат за кратко от мястото. "Брад и Анджи искаха да снимат, без да се натъкват на случайни зяпачи и да направят страхотни кадри за лентата. За тяхна радост са от хората, които лесно могат да си го позволят", издаде източник, близък на двойката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай