"Х фактор" на коледно турне

"Х фактор" на коледно турне | StandartNews.com

Михаела дефилира с тоалети, изработени от Диляна Попова, с Георги и Невена пеят в Кукления

След усилните месеци на репетиции, състезания и победи все още няма почивка за талантите от "Х фактор". И по празниците финалистите на шоуто на Нова няма да почиват. Момчетата и момичетата тръгват на концерти из страната. Още днес в столичния Куклен театър Дядо Коледа ще доведе за децата Георги Бенчев, Невена Пейкова и Михаела Маринова. Те ще раздават автографи на малките си фенове и ще пеят за тях. А утре красивата Михаела ще бъде част от модно ревю на Диляна Попова. Актрисата дизайнерка ще демонстрира своята фантазия в тоалети за езда.
Най-емоционално ще бъде участието на седмината финалисти в традиционната благотворителна инициатива под патронажа на президента Росен Плевнелиев "Българската Коледа". Невена, Георги, Михаела, братята Иво и Пламен Добреви, Мирян Костадинов и Славин Славчев ще изпълнят обща песен.

Варна ще посрещне Славин, Невена, Михаела и Траян на 26 декември, когато четиримата ще зарадват своите почитатели в един от моловете. Обиколката им по родното Черноморие ще продължи към Бургас на 28-ми. Невена, Иво и Пламен и Траян ще изпратят старата година на площада в Габрово, където ще бъдат специални гости. Докато по същото време Славин Славчев ще е отново на морска дестинация - ще щурее на рок концерта на площада в Поморие. Неговата мечта е да изкара книжка за мотор и да се впусне в екстремни преживявания.

Собствена песен, видео, екскурзия до Америка и шофьорска книжка за по-малкия Добрев е амбициозният план на братята Иво и Пламен за следващата година. По-екзотични изглеждат мечтите на Георги Бенчев, който признава, че ако можеше да избира къде да посрещне 2015-а, би избрал Хаваите. По-скромна в желанията си е дамската половина от финалистите - Михаела ще прекара Коледа с любимия човек, Иван Кобаков от 4U, а Невена признава, че тази година тя ще направи питката за Бъдни вечер. Със семейството ще посрещне Бъдни вечер и Мирян, когото вече всички в Севлиево очакват с нетърпение. Големият коледен концерт на финалистите в "X фактор" ще бъде излъчен по Нова на 24 декември от 20 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай