Графа сваля стреса с бокс

Графа сваля стреса с бокс | StandartNews.com

Много се ядосвам напоследък, само децата ми ме просълзяват, признава Влади Ампов

Графа ходи на бокс, за да свали стреса. "Много се ядосвам напоследък, а там изкарвам енергията си. Не съм обаче талантлив боксьор", заяви Влади Ампов - Графа в "На светло" по Нова телевизия. И призна, че често плаче, дори от радост. Но се просълзява най-вече, като гледа децата си.

Според Граф България има крещяща нужда от качествената музика. "Не съм се смятал за хубаво момче. В последните години се търсят хора, имащи дефект или някаква грозота да стават популярни", сподели певецът, който утре прави уникален акустичен концерт в зала 3 на НДК.

Мултимедията, специфичното осветление и сценография ще бъдат на световно ниво. Певецът и страхотните му музиканти са направили нови аранжименти на най-големите си хитове като "Закъснявам, човек", "А дано, ама надали", "Седемте езера", "Дим да ме няма", "Невидим". Ще прозвучи и новият сингъл на Графа "Домино", чието име носи и лайфът. Месец след премиерата му парчето стана хит в интернет и в родния ефир, като феновете му коментират, че са очаквали точно такъв тип песен от любимия си певец. Мастерингът на "Домино" е направен от Брайън Гарднър в САЩ. Интересен е и видеоклипът на парчето, дело на режисьора Павлин Иванов.

Организаторите на концерта от "Монте мюзик съобщават, че ще има и специални гости на сцената - чаровната Прея, Михаела Филева и VenZy. Но голямата изненада обаче се пази в тайна. Музиката ще бъде от поп-рок и суинг до фънк и реге, което ще е допълнителен сюрприз за всеки фен на Графа.

Лайфът е част от кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца, чийто посланик на добра воля стана поппевецът през септември. Миналата година той посвети националното си турне "Заедно за децата на България", завършило с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на кампанията на УНИЦЕФ в подкрепата на най-уязвимите деца и семейства. Петдесет процента от приходите бяха дарение към УНИЦЕФ както ще бъде и сега. Билетите от 30 до 50 лв. могат да се купят в касите на НДК, Ивентим и Тикетпортал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай