Годжи: На "Жива рана" бях изключително щастлив

Годжи: На "Жива рана" бях изключително щастлив | StandartNews.com

„По време на песента „Жива рана" бях изключително щастлив. Тази песен, която е на 15 години, я пееха млади хора, които тогава не са били родени. Радвам се, че споделяха емоцията. Зададох си въпроса: наистина ли го заслужавам?". Това заяви пред бТВ Георги Милчев-Годжи от "Ку-ку бенд". В предаването "Тази сутрин" той сподели какви емоции е изпитал по време на концерта със Слави Трифонов на националния стадион.

"Няма по-хубаво нещо да се изправиш пред толкова много хора, които да пеят песен, която ти си изпял. Това означава, че ако продължават да ни вярват и ако продължаваме да правим нещата с любов, след 10 години стадионът ще бъде пак пълен", сподели той.

Годжи бе категоричен, че не би се чувствал по този начин, ако не е била публиката. И изтъкна, че благодари на всеки един от нея.

"На последните песни се питах: Боже, дали ще ми се случи това пак. Много неща съм виждал през живота си, такова не съм", каза още той.

Музикантът изтъкна, че в последно време гледа да прекарва повече време с близките си. „Майка ми не пожела да дойде на концерта, защото нямало да е с баща ми", каза басистът и уточни, че често пътува до Криводол, където живее майка му.

Сигурен съм, че баща ми е видял концерта. Не вярвам, че смъртта е краят, каза музикантът. 

„Ние сме това, което сме, заради родителите си и корените си. Ако не са били майка ми и баща ми, нямаше да ме има. Тези хора трябва да бъдат обичани и уважавани и да усещат благодарност във всеки момент", добави Годжи.

Стандарт Нюз припомня, че близо 70 000 души на стадион "Васил Левски" пяха заедно с Годжи по време на изпълнението му на "Жива рана". Преди това басистът се развълнува от изпълнението на националния химн и дори не успя да започне песента, защото се разплака. Слави Трифонов обаче го прегърна и заедно изпяха песента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай