Фурор на Анастейша в НДК

Фурор на Анастейша в НДК | StandartNews.com

Звездата заби хитовете си и кавъри на AC/DC пред 5000 фенове

Анастейша, каквато винаги сме я мечтали - щура, секси, с тесен кожен панталон и много дрезгав глас, най-сетне се яви в целия си блясък пред българските фенове в четвъртък вечер. Миньончето, което пребори най-коварната болест, се показа в добра форма и не спря да се шегува и закача с вярната си армия поклонници в зала 1 на НДК, която беше пълна на макс. Анастейша беше заложила на тъмен тоалет, като сакото й се открояваше с генералски аполети със синджири.

Тя закъсня с 20 минути, но хората я чакаха с такъв възторг, че никой не мрънкаше. След всяка песен имаше бурни овации, а водещият Сашо Диков я аплодираше на крака. В публиката имаше както 20-годишни почитатели, така и фенове към 60-те. Анастейша започна с един от най-големите си хитове "Left Outside Alone", а малко след това запя и емблематичната "Sick and Tired". Певицата представи и част от новите си песни - "Staring at the Sun", "Stay", "Broken Wings", "Lifeline". "Разбрах, че много обичате рок. Аз също", заяви Анастейша и заби напълно изненадващо "Back in Black" на AC/DC и "Sweet Child of Mine" на "Гънс енд Роузис".

По средата на концерта си Анастейша изтегли три имена от специално поставена кутия в началото на залата преди концерта. Избраните фенове имаха право да й зададат по един въпрос от сцената и да се снимат с нея. Какво ви вдъхновява, попита първото момиче. "Вдъхновението ми идва от реалния живот. Трябва да оценявате какво имате и да му се радвате всеки ден", категорична беше певицата. Тя сподели още, че музиката я спасявала в тежките моменти.
По-късно звездата публикува в "Туитър" селфи с една от почитателките си.

По едно време се появи лек проблем на сцената и се наложи настилката да бъде коригирана. "Това е по последна мода", пошегува се тя. Анастейша се разходи сред почитателите, смя се и се забавлява заедно с тях. За единствения си бис беше запазила "One Day In Your Live" и "I am Outta Love", по време на които раздаваше автографи на събралите се най-отпред. Визитата й у нас е част от световното й турне в подкрепа на последния й шести студиен албум от 2014 г. "Resurrection" (Възкресение).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай