21:00 ч.

28.12.15

1 мин.

6397

5

0

Филипините искат Радост за "Мис Свят"

от Стандарт |

Филипините искат Радост за "Мис Свят"

Портретът на Радост, който филипинците й направиха


Красивата Радост Тодорова може да представя България на най-големия конкурс за красота "Мис Свят".


Врачанката бе издигната от хиляди филипински фенове. Няколко дни след конкурса "Мис Вселена", който бе спечелен от Пиа Алонсо Вурцбах, във Фейсбук бе създадена група "Радост Тодорова на Мис Свят". Хилядите фенове, които българката спечели с подкрепата си към филипинката, искат да я видят в действие още един път.


Както е известно, Радост бе една от малкото, които се застъпиха за Пиа. На финала на "Мис Вселена" водещият обърка победителката и страшно много негативи се изляха към Пиа. Групата моментално събра хиляди харесвания и последователи. 


В същото време Радост получи поредно признание у нас. Талантливата ни художничка Грациела Красимирова направи няколко много красиви портрета на врачанката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:26 · 30.12.2015
А защо на Мария Илиева ми прилича рисунката?
Gracie · 01:00 · 29.12.2015
Радвам се, че сте забелязали картината ми, но моля коригирайте информацията за това кой я е нарисувал и занапред имайте уважение към труда на творците
Потребител · 03:00 · 29.12.2015
@Gracie Не се обиждай толкова, можеше и по-добре, нали?
Потребител · 22:28 · 28.12.2015
Само че портретът не е рисуван от филипинец, а от талантливата ми приятелка - Грациела Красимрова
Потребител · 02:59 · 29.12.2015
@Потребител Жалко, че е Грациелата е прекалила с ефектите! Като недодялан фотошоп-портрет на иначе красиво момиче.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент