Евгени и Соня си обявяват открита война във Вип Брадър

Евгени и Соня си обявяват открита война във Вип Брадър | StandartNews.com

На елиминациите снощи застрашени от изгонване бяха Евгени, Борислав, Къци и Ваня. Най-силна зрителска подкрепа получиха ПР-ът и бизнесдамата, а зрителите на Нова решиха шоуто завинаги да напусне Къци Вапцаров. ТВ водещият реши да даде щита на SDI на Евгени Минчев, с което го предпази от следващите номинации. Така Лорда е и първият сигурен финалист на този сезон, който ще се бори за голямата награда и любовта на публиката.

По време на вторите елиминации, застрашените от изгонване Съквартиранти отговаряха на въпроси от „Пощата на номинираните". Соня Колтуклиева се опита да разбуни духовете в Къщата, като изкара наяве разговор между нея и Евгени, в който Лорда е обсъждал Червенкова. Вместо да пренареди пластовете обаче, журналистката окончателно ще настрои Минчев срещу себе си. В днешния дейли епизод ще чуем много обидни квалификации, заплахи и удари под кръста от страна на ексцентричния Съквартирант. Как Соня ще отговори на нападките, предстои да разберем.

Днес ще видим и продължението на сагата Деси – Зарко. Зрителите на Нова видяха как появата на ММА боеца докара до сериозен нервен срив певицата. Дълго време тя не съумя дори да поздрави бившия си любим. Всички Съквартиранти ще преживеят заедно с Деси Слава нейната любовна драма. Въпросът на вечерта ще бъде „Обичат ли се още двамата?", а отговорът ще научим тази вечер. Защо Зарко влезе в най-известната Къща на България – за да докаже любовта си, за да подкрепи приятелски певицата или за да сложи окончателен край на връзката им, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай