Ергените на годината влизат в битка

Актьорът Юлиан Костoв

Ергените на годината влизат в битка | StandartNews.com

Актьорите Бойко Кръстанов и Юлиан Костов са конкуренти на старозагорския кмет Живко Тодоров

Над 80 родни мачовци ще се състезават и това лято за титлата "Ерген на годината". Сред свободните от оковите на брака чаровници са актьорите Бойко Кръстанов и Юлиан Костoв, който живее в Лондон и се изявява в мегапродукции на седмото изкуство. Сред най-желаните мъже са още ководещият на "Събуди се" по Нова Деян Веселинов, младите бизнесмени Вълчо Арабаджиев и Недко Петров, кметът на Стара Загора Живко Тодоров и риалити звездата Джино Бианкалана.

От спортния свят са номинирани футболистът Иван Бандаловски и световният шампион по сноуборд Радослав Янков. В надпреварата се завръща и Валери Божинов, който е в процес на развод, а връзките му с Алисия и Николета Лозанова са вече в миналото. Футболистът на ФК "Партизан"-Белград отново се нарежда сред най-желаните свободни мъже. От селекцията отпаднаха някои от миналогодишните участници, които вече скъсаха с ергенлъка. Сред тях е Дарин Ангелов от Народния, който мина под венчило с чаровната Антония Русева. Любимите жени на тв водещите Димитър Павлов и Део им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие. Външният ни министър Даниел Митов пък освен че се ожени, стана и горд татко на момиченце.

Два месеца родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените в шоуто, бизнеса, политиката и спорта. На парти в "Хасиенда бийч" в Лозенец през август ще станат ясни призьорите в отделните категории.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай