Джулия Робъртс е най-красивата на планетата

Джулия Робъртс е най-красивата на планетата | StandartNews.com

49-годишната актриса получи короната за пети рекорден път

За пети рекорден път Джулия Робъртс беше обявена за най-красивата жена на планетата в традиционната класация на списание „Пийпъл". С естествеността си и достойнствата си 49-годишната актриса изпреварва младите красавици, полагащи безумни усилия, за да се впишат в нечовешките съвременни стандарти за красота.
Робъртс зае за първи път тази позиция преди 26 години, когато бе само на 23. Тогавашната корона й е дадена като част от успеха на класическата романтика „Хубава жена", където си партнира с Ричърд Гиър. Тя е номер едно още през 2000 г., 2005 г. и 2010-а.
"Още от 1991-а Робъртс все така остава нашата любима красавица", пише изданието. А на корицата пита: "Как остава винаги толкова млада?" Джулия няколко пъти е коментирала, че не се подлага на пластични операции, държи на естествеността и не робува на модните ограничения. Миналата година на фестивала в Кан тя демонстративно свали високите токчета и мина боса по червения килим.
Носителката на "Оскар" за "Ерин Брокович" каза в интервю: „За пети път? Това е ласкателно".
Робъртс е омъжена за оператора Дани Модер и има три деца – близнаците Хейзъл и Финеъс на 12 годинки и по-малкия Хенри, който е на девет.
До края на годината ще видим Джулия в екранизацията на световния бестселър на Ар Джей Паласио „Чудо" ("Wonder"), който се очаква по екраните на 17 ноември.
Миналата година списанието избра за най-красива жена в света актрисата Дженифър Анистън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай