Джоли подари часовник за $2 милиона на Пит

Джоли подари часовник за $2 милиона на Пит | StandartNews.com

След като преди две години Анджи подари водопад за ЧРД на Брад, сега отново го изненада. Часовник за 2 милиона долара получи той като подарък за сватбата им, която бе през август. Върху патинения "Патек Филип" Джоли e гравирала надписа: "На Роли от Неса". Думите са препратка към героите, които двамата играят в новия им филм By The Sea.

Джордж Фаруга, собственик на магазин за луксозни подаръци, издаде подробности за редкия и ценен предмет. "Аз направих надписа върху часовника, който бе купен за Брад Пит. Много рядък екземпляр и много ценен. Не се притеснявах, докато изписвах думите, защото бях сигурен, че ще се справя перфектно", каза той за в. "Дейли Мейл".
В момента Брад и Джоли снимат филма си в Малта, така че отсъствието им от сватбата на Клуни и Амал бе повече от странно. Вероятно Брад и Джордж имат някакъв сериозен конфликт.

Междувременно Пит призна, че иска да забави малко филмовата си кариера, за да прекарва повече време със семейството си. "Напоследък не работя толкова много. Насочвам вниманието си към други неща. Честно казано, искам да бъда повече време с децата си, преди да пораснат и да напуснат дома", казва Брад Пит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай