Джени от Ace of Base реши да почива на БГ-черноморието

Джени от Ace of Base реши да почива на БГ-черноморието  | StandartNews.com

Лозенец. Джени Берген от шведската група Ace of Base, която пристига за втори път в България, за участието си в лятното издание на Обичам 90-те в Лозенец, избра да прекара лятната си почивка на българското черноморие.

Джени пристига с двете си деца и след участието си на 9 август ще остане на 10-дневна почивка в нашата страна. Освен, че се надява да прекара няколко незабравими летни дни на нашето море, в интервю за организаторите, Джени сподели, че няма търпение да опита и българската кухня. По нейни думи, най-добрият приятел на съпруга й е българин и от него е научила, че бълграската традиционна кухня предлага неустоими вкусотии.

Освен Джени, за да повдигнат градуса на летните емоции на всички фенове на 90-те, в България пристигат и рапърите NANA и ICE MC. Лятното издание на Обичам 90-те, което ще се състои в Летния театър на с. Лозенец е с начален час 20:00 часа. Хедлайнерите на първото лятно издание на концерта обещават да изпълнят емблематичните си хитове, направи ли ги любимци на феновете на деветдесетарската музика.

Билети за лятното издание на "Обичам 90те" може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори. Към момента налична е категорията билети на стойност 35 лв. На място в деня на концерта - 40 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай