Двойникът на Путин акостира в Бургас

Двойникът на Путин акостира в Бургас  | StandartNews.com

Руският комик Дмитрий Грачев и шоуто Comedy Club вдигат градуса в летния театър

Най-известният двойник на руския президент Владимир Путин ще пристигне след малко повече от седмица в Бургас. Дмитрий Грачев е пълно копие на руския лидер, а освен това е и един от най-добрите комици на братушките. Той е част от екипа на руския "Comedy Club" и ще направи готино шоу на 10 август в летния театър в Бургас.

Грачев имитира президента не само по външен вид, но е усвоил до съвършенство жестикулирането и интонацията на Владимир Путин. Въпреки че в повечето си скечове той остава ледено спокоен, зрителите се заливат от смях заради невероятните ситуации, в които попада в образа на президента. Какво мисли самият Путин за своя двойник остава тайна, но със сигурност знае за съществуването му.

"Ако видите Владимир Путин да се разхожда в Бургас, не се учудвайте. Той ще е без охрана и с удоволствие ще ви даде автограф", казват организаторите.

Освен Грачев публиката ще види още скандалната в Русия група USB (United Sexy Boys) и дуета "Сестры Зайцевы". В USB зад псевдонимите Никита, Стас, Гена, Турбо, Дюша Метелкин се крият имената на Константин Маласаев, Андрей Шелков, Дмитрий Вьюшкин, Сергей Гореликов и Андрей Минин. Те са сред кумирите на тийнейджърите в Русия.

Дмитрий Грачев играе с ледено спокойствие Владимир Путин

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай