Две жени със силни характери влязоха в Big Brother

Две жени със силни характери влязоха в Big Brother | StandartNews.com

Още две жени влязоха в къщата на Big Brother. Снощи Ники Кънчев ги определи като дами със силни характери и ги помоли да укротят страстите след диктатурата на ексцентричния Кристиян.

Една от новите участнички е преодоляла тежката загуба на любимия човек, а друга е преборила рака. Първата е на 29 години, а втората - на 46. И двете са от София.

"Човек през целия си живот се стреми към щастието. Доста бързо, след като го изгубихме, срещнах съвсем случайно човека, с когото живея в момента. Много хора ме укориха за това. Много хора казаха, че не страдам, че не ми е пукало. Чудиха се как толкова бързо мога да се преборя и да продължа да живея и да изглежда, че се забавлявам, че се смея.
Човек трябва да се опита да бъде щастлив въпреки всичко. И ако не намира смисъл да продължи заради себе си, то трябва да продължи заради децата си. Мисля, че съм достатъчно силна за новите уроци, които ще уча и за новите неща, с които ще се сблъскам. Но съм сигурна, че ще има изненади, защото човек си прави едни планове, а пък в живота се случва нещо съвсем различно. Плановете всъщност ги прави някой друг. И това не сме ние", споделя русокосата Николина Маркова, която обеща на водещия, че ще извади душичките на всички съквартиранти с памук.

Аделина Банакиева, която влезе последна, има голямо семейство. Тя има два брака и общо петима сина, за които се грижи с много любов. "Когато си свикнал да живееш в голямо семейство, както е моето, много малко неща могат да те ядосат при съвместно съжителство с други хора. Това, което крайно много ме дразни, е липсата на чувство за толерантност. Когато се премине тази моя лична граница, в която някой влиза прекалено много в моята територия, аз откровено ще възроптая", разказа тя в своята визитка.

Последните, които прекрачиха в къщата, веднага бяха запознати със сложната ситуация, продиктувана от Големия бос.

Повече за новите две участнички вижте от видеата на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай