Диляна Попова чака син

Диляна Попова чака син | StandartNews.com

Актрисата наруши мълчанието около връзката си с Асен Блатечки

Най-одумваната светска двойка у нас чака син. Бременната в четвъртия месец Диляна Попова обяви новината, след като дълго време тя и нейният любим Асен Блатечки избягваха да коментират отношенията си.

"От 20-годишна искам да имам дете. Просто много обичам малчуганите", призна красавицата пред Love style. Самият актьор също неведнъж е споделял, че мечтае за много наследници. Става ли дума за сватба обаче, и двамата са единодушни - никой няма нужда от подобни церемонии. "Не държа на брака. Самото обещание: "Ще те обичам цял живот и завинаги, докато смъртта ни раздели" е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи - дали няма да срещнеш след това истинската любов", обяснява Попова.

Блатечки открай време пази мълчание за личния си живот, а сега и за промените в него. В студиото на Антон Хекимян по bTV той отказа да отговаря по темата. Сега в списанието Блатечки коментира само, че бракът е отживяла институция. "Помага единствено при развод - за да се узакони подялбата на мебелите и да стане ясно дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето", казва актьорът.

Заседанието на партия "Елит", заснето със скрита камера, докато Миленков и Швабата се опитват да бягат от затвора. Това пък ще са интригите в днешния епизод на СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ. Йордан пък ще се опита да привлече Гълъбина на своя страна и ще продължи да я убеждава, че Пацо е жив. След първия категоричен отказ от страна на Гълъбина да му съдейства Лютов ще смени подхода си и ще използва друг метод, чрез който да й повлияе, разкриват още от екипа.

Владо Пенев и колегите му от "Под прикритие" репетират усилено за предстоящата им обща постановка, наречена "Агенти". Тя е по пиесата "Гленгари Глен Рос" на Дейвид Мамет. Във Фейсбук страницата на "Агенти" има кадри от подготовката на представлението. Всички ченгета от сериала ще се изявят скоро като брокери, които трябва да оцеляват по време на криза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай