Диляна показа детето от Блатечки, разкри тайни

Диляна показа детето от Блатечки, разкри тайни | StandartNews.com

Манекенката Диляна Попова най-после показа сина си Борил по време на интервю за светско списание. Тя разказа как справя с ролята на самотна майка, тъй като беше зарязана от бащата на детето - Асен Блатечки. Не е трудно да се отбележи, че малкият Борил е одрал кожата на актьора.

„Борил ме прави безкрайно щастлива. Не съм си представяла, че мога да изпитам това върховно чувство на щастие с много спокойствие. Сега, след една година, се чувствам цяла. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, води до голяма обърканост. Близките ми помагаха. Аз не се почувствах сама или самотна в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията", сподели красавицата от Гулянци.

Манекенката допълни, че през първите месеци я било страх какво ще се случи и как ще се справи като родител. Диляна избрала да кръсти сина си Борил, тъй като искала той да има хубаво българско име. „Аз вярвам, че името дава много. То е от голямо значение за този, който го носи. Борил звучи силно, като не визирам само физическа сила. Искам да има силен дух", обясни Попова.

Диляна и Асен се събраха, но само за рождение ден на Борил, който наскоро навърши годинка. Дамата е категорична, че няма нов мъж до себе си, въпреки че отново я свързват с известен столичен гангстер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай