Дичо нае кемпер за Родопите

Дичо нае кемпер за Родопите | StandartNews.com

Христо Гърбов играе на морето, Мира Добрева се крие в палатка на "Градина"

Жегата е все по на макс в милата ни родина и пръсна по планини и морета, който може да си го позволи. Арт и шоу звездите ни се впуснаха в приключения. Някои съчетават работата с удоволствието, други се отдават на пълен релакс. Дичо и момчетата от "Оги 23" си наеха кемпер и заминаха за язовир "Широка поляна" в Родопите. Поводът бе заснемането на видео към песента "Чернова" от новия албум на бандата. В "снимачната компания" са и актрисата и певица Марина Кискинова, позната от сериала "Sex, лъжи и TV" и дъщерята на Наско от "Б.Т.Р." Мартина Пенева, която е студентка в НАТФИЗ. Тя е в ролята на приятелката на Марина, с която пътуват на автостоп и се присъединяват към веселата компания в кемпера.
Освен красиви природни картини, в клипа на "Чернова" има много романтика - любовната история между героите на Марина и Веселин Ценов. Идеята на музикантите е да разкажат за любовта в нейната най-красива и естествена форма, която хармонира на чистотата на природата. Двойката се наслаждава на спокойствието наоколо, без смс-и с телефони или чатове в интернет.
Христо Гърбов, който прекарва летата на вила край Лозенец, бе една от известните личности, които тези дни участваха в първото издание на фестивала "Арт поток" край Царево. Комедийният актьор обаче не можеше да се отърве от нестихващия интерес от страна на фенките си. Развълнувани дами напираха да се снимат с него и да вземат автограф. Звездата от своя страна не отказа на нито една от тях, като се стараеше да бъде достатъчно галантен и да обърне внимание на всяка, пише hotarena.net. С по-упоритите дами Гърбов вдигна наздравица с вино. По-късно, след негов спектакъл, напористите фенки дори си позволиха да подарят рози на талантливия артист. Татяна Лолова, Герасим Георгиев-Геро, Малин Кръстев, Мария Сапунджиева, Ернестина Шинова също бяха сред гостите на феста.
Диляна Попова и синът й Борил се скриха от горещините в морски курорт. Моделката, която по принцип пази личния си живот от чужди погледи, показа във Фейсбук две снимки от плажа със сина си. От тях се вижда, че двамата се чувстват добре. През септември малкият ще навърши 2 годинки, но той е свикнал да пътува. Малко след първия си рожден ден Борил посети Виена с майка си и приятелките й и се повози на бебешка въртележка в Пратера. Последните слухове около Диляна са, че тя няма друг мъж в живота си след връзката с Асен Блатечки и е съсредоточила вниманието си изцяло в отглеждането на детето си.
Нона Йотова със семейството си, Иван Ласкин и двете му жени - Алекс Сърчаджиева и дъщеря им София, са на ваканция в Гърция. От постовете им в социалната мрежа се вижда, че добре се забавляват. Съпругата на Богомил Бонев публикува във Фейсбук снимка на Ласкин, който има нарисувани върху себе си усмихнати емотикони. Към кадъра написа: "Покемон". Техни приятели веднага се включиха с шеговити коментари: "Мъжки покемон чака жени да го "убият" и "Идвам да те хвана".
Мира Добрева, след като заведе сина си на море, сега явно е сама на морския бряг. Тя нощува в тясна палатка на къмпинг "Градина", в която има място само за един човек. Водещата от БНТ не разполага с почти нищо освен книга, фенерче, което закрепя вечер на специална лента на главата си, за да й свети, докато чете, няколко кърпи и съвсем малко дрехи.
"Преживяването на палатка се оказа по-вълнуващо, отколкото предполагах. Развихря въображението, отприщва страховете, изправя те пред себе си... Добре, че тези дни една книга маже с "Бяло сладко" стените на душата ми. Та и снощната вечер ще остане незабравима", сподели Мира с приятелите си.
Мира не дава обяснения защо е сама на море и къде е нейният мъж Жоро Торнев. Той не се вижда нито по снимките, нито в коментарите към тях, нито пък някой се престрашава да пита за него. Говори се, че не е бил със съпругата си и сина им Жоро и при предишното им пътуване до морето. Тогава Мира е била в компания на приятели, но без мъж.
Станимир Гъмов също е на морето със сина си, майка си и баща си. Всяка година той отделя време да почива с тях тримата. Сега са отседнали в семейно хотелче на Южното Черноморие между Каваците и Буджака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай