Дичо храни Ариел с биберон

Дичо храни Ариел с биберон  | StandartNews.com

Звезди пускат в социалните мрежи семейни фотоси от екзотични дестинации

Ваканцията продължава - куп родни и чуждоземни звезди се щракат по морета и океани. Август е месец на тотално разпускане, преди всеки да се втурне в новия сезон на живота и бизнеса си. Из социалните мрежи все по-често валят снимки от семейно естество.

Георги Стайков, който имаше личен празник на 10 август, осъмна с мила снимка на Фейсбук страницата си, на която е в компанията на сина си Николай. Мариан, екссъпруга на актьора и майка на наследника му, е публикувала кадъра като пост с поздрав: "Честит рожден ден, тате". Така още веднъж става ясно, че бившите партньори са в добри отношения. А пък киноасът е отвърнал: "Благодаря ти, сине, ще се чуем по-късно!".

Колегата му Владо Пенев е пуснал фото на огромна паяжина на фона на горска къща и е написал: "Оплетох си нещата! "Под прикритие 5". Очаквайте!". А приятелката му Марта Вачкова го пита в коментарната рубрика кого точно смята да оплете в мрежата си. На снимката, с която инспектор Попов обира овации, е с племенницата му Мария.

Още един герой от "Под прикритие" - Ивайло Захариев, ваканцува със семейството си с пълна пара. След като отскочиха до Ситония с Миряна и синовете им Филип и Дамян, той й подари за рождения ден полет с парапланер. Явката била на поляна край Кюстендил и по план "ченгето" трябваше да лети след съпругата си. Времето обаче се развалило и неговият полет се отложил. Така той влязъл в ролята на детегледачка и обгрижвал двамата си юнаци, докато майка им получила своята доза удоволствие във въздуха. Сега всички поемат към Варна за "Любовта е лудост". Цецо Елвиса заведе жена си Мариела до Европа парк, увеселителен център в Ръс, Германия. От кадрите личи как двамата се кефят на почивката си и един на друг. Певецът тиражира и фотоси от рождения си ден.

Ованес Торосян, който разпуска на морето, шашна приятелите си със странна прическа. Те веднага съзряха в нея форма на чадър, а други го окуражаваха, че това е то "Полет над кукувиче гнездо". Той се наслаждава на отпуската със съпругата си Милена и дъщеричката им. Събира сили за 9 септември, когато ще играе в спектакъла "Колега" на фестивала ОРИК в София.

Снежана Макавеева все още няма семейство, но отмаря в компанията на любимото си куче и верни приятели в къмпинг "Градина".

Дичо цяло лято снове между ангажименти, любимите си жени и в хотела им в Синеморец. Всеки удобен момент той прекарва с малката си дъщеричка Ариел, а кадър как я храни нежно, наскоро пусна приятелката му Карина. Колегите му от D2 също цяло лято се радват на урожай от участия, а преди дни показаха как разпускат преди концерт на "Каваците". Те също така готвят поредното издание на конкурса им "Голямото междучасие".

Благо Георгиев най-после се сети, че има и бащински ангажименти - децата му Йоана и Давид, родени от бившата му Христина Витанова, вече са при него в Русия. Завела ги е майката на футболиста, който рита за "Казан". За тях ще се грижи и настоящата му половинка - танцьорката Есмер Омерова. "Душички, да са ти живи и здрави. Сигурно си на седмото небе от щастие", коментира под снимката друг българин, който се състезава в клуб от Казан - волейболистът на Зенит Теодор Салпаров.

Кристиано Роналдо определено обича да се хвали със своя чаровен наследник в Instagram, като редовно пуска кадри, на които позира с малкия си син и от които се вижда, че той е одрал кожата му. Кристиано-младши с удоволствие имитира мега популярния си баща, който е негов абсолютен герой. Вин Дизел също наскоро даде възможност на последователите си в Instagram да видят очарователната му 4-месечна дъщеря Полин, която е кръстена на покойния му колега Пол Уокър.
Рийз Уидърспун имаше активно работно лято, но успя да прекара време със сина си Тенеси. Лив Тейлър отново стана майка и очарова почитателите си със снимка, на която е прегърнала сина си, а до тях е близкият й приятел Джъстин Теру, пресният съпруг на Дженифър Анистън.

Бритни Спиърс засега залага на най-верните мъже в живота си - синовете й. Тя няма много успехи в любовта напоследък, но пък на Острова я избраха за модна икона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай