Деп ритал съпругата си, разкрива чат от 2014 г.

Деп ритал съпругата си, разкрива чат от 2014 г. | StandartNews.com

Амбър Хърд е решила да не завежда дело срещу съпруга си Джони Деп за домашно насилие. Именно заради това обаче актрисата поиска от холивудската звезда развод. Сагата за разпада на звездното семейство е основна тема в западните медии от дни. Утре списание People излиза с провокативна корица - снимка на Амбър с лице, насинено от Деп, както твърди актрисата. 

В интернет се появи хронология на съобщения, разменени между Хърд и асистента на Деп - Стивън. Смята се, че онлайн разговорът между двамата се е провел през май 2014 г. 

В съобщенията асистентът се извинява на Амбър от името на Деп. "Мисля, че той тъкмо ти пише. Изключително съжалява и знае, че е постъпил неправилно. Той иска да се оправи, наистина", пише Стивън на съпругата на Джони. 

"Да, но не знам как да бъда с него след това, което ми причини вчера. Не знам дали бих могла да остана с него", отговаря Хърд. 

В хода на разговора става ясно и какво е причинил Деп на съпругата си, ако се вярва на достоверността на съобщенията. "Той беше отвратен... Когато му казах, че те е ритал, той се разплака. Беше гнусно. И той го знае", казва асистентът на Деп. Амбър обаче намеква, че това е не бил първия път, в който е ставала обект на насилие. "Той го е правил и преди - спомняш ли си Токио, островът, Лондон..", оплаква се актрисата.

Редица звезди се застъпиха в последните дни за Деп - колеги и близки обявиха, че той е изключително кротка личност. Дъщеря му, първата му съпруга и другата му бивша жена - Ванеса Паради, също застанаха зад актьора.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай