Део иска бебе

Део иска бебе | StandartNews.com

Първата им целувка с Мариана е на 13-то число

Део и половинката му Мариана са си дали точно 12 месеца, за да видят дали са създадени един за друг. Днес те не просто са наясно, че искат да са заедно, но дори са категорични, че са готови и за деца. Това влюбените споделят за първи път пред Story.

Мариана се сеща за много специален момент, когато късно вечерта се прибрала от парти и току-що заспалият Део промърморил в просъница: "Искам бебче от теб". "Готова съм да бъда майка. И честно казано, мечтая за това още преди да срещна Деян. Искам го, за да стана по-уверена, по-щастлива и да имам цел в живота. Откакто загубих мама, една част от мен я няма. И детето ще я запълни - ще ми даде обичта, която търся", признава изгората на шоумена.

Първата целувка на двойката била на фаталното 13-то число, ден след снимките на клип.

"Отидохме в апартамента на Део, отворихме си бутилка вино и разговорът се завъртя около личния ни живот. Беше много интимен момент и просто се случи. Както си седях, той ме целуна. Помислих си - какво иска този човек от мен? Изобщо не го очаквах", откровена е Мариана. След това тя се мести от Варна в София, а най-незабравимите им мигове са в малко апартаментче в полите на планината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай