Дъщерята на Уитни Хюстън в реанимация

Боби Кристина бе намерена от съпруга си в безсъзнание във ваната

Дъщерята на Уитни Хюстън в реанимация | StandartNews.com

Хюстън беше съсипана, когато научи, че момичето смърка кокаин

Боби Кристина Браун, единствена дъщеря на покойната поп звезда Уитни Хюстън и певеца Боби Браун, била поставена в състояние на изкуствена кома заради оток на главния мозък, предаде Ройтерс, позовавайки се на полицията.

21-годишната Боби Кристина била докарана в болница Норт Фултън в Розуел, северно предградие на Атланта, в събота сутринта, след като съпругът й Ник Гордън я намерил в безсъзнание във ваната. Той се обадил на полицията и на "бърза помощ" и до пристигането на екипите й правил изкуствено дишане и сърдечен масаж. Засега не се знае причината за инцидента, в дома на семейството не са били открити наркотици. Вчера американските медии съобщиха, че младата жена е била свестена в болницата, а неотклонно до леглото й бил баща й Боби Браун с негов приятел. "Тя е в болницата и е жива. Засега остава в реанимацията", каза в неделя говорителката на полицията.

Случката става в същата къща, където момичето живееше с майка си Уитни. След броени дни се навършват три години, откакто на 11 февруари 2012-а шесткратната носителка на "Грами" бе намерена бездиханна във вана на хотелската си стая след свръхдоза наркотици едва на 48 години. Боби Кристина понесла изключително тежко смъртта на майка си и на два пъти е влизала в болница заради нервен срив, припомнят агенциите. Известен факт е, че момичето отдавна има проблеми с наркотиците. Може да се каже, че майка й и баща й, който също е наркоман, са дали доста лош пример на детето си. Не е особено учудващо, че дъщеря им върви по техния път. Малко преди да почине, Уитни Хюстън възнамеряваше да вкара дъщеря си в рехабилитационен център, където да й помогнат в борбата с дрогата. Тогава Боби Кристина беше заснета от бившия си приятел как смърка кокаин. Снимката вървеше и с нейното изказване, което направила пред приятели: "Аз просто съм като майка ми". Всичко това нарани дълбоко самата Уитни. Тя реши заедно с бащата на Криси да преосмислят поведението към дъщеря си. Като начало Уитни върна обратно белия автомобил марка Lexus, който бе подарила на дъщеря си за 18-ия й рожден ден. Тогава близки до звездата споделяха: "Уитни е съсипана от нещата, които научи за Боби. Най-лошото е, че малката изобщо не приема, че има проблем, и твърди, че използва кокаин само за да се забавлява по-добре и не се е пристрастила към него".

В началото на миналата година Боби Кристина се омъжи за доведения си брат Ник Гордън, с когото нямат кръвна връзка. Той е момче, отгледано от Уитни. Пуританите тогава се възмутиха - как може... "Ние не сме истински брат и сестра. Нещо повече, майка ми дори не осинови Ник. Още преди време точно тя бе тази, която каза, че един ден можем да бъдем гаджета. Хората трябва да престанат да съдят мен и връзките ми", отговори им Боби Кристина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай