ЧРД, чичо Чарли!

ЧРД, чичо Чарли! | StandartNews.com

"Честит рожден ден, чичо Чарли!" Това написаха в социалните мрежи хиляди фенове на Чарли Шийн, известен с ролята си на разбивача на женски сърца в сериала "Двама мъже и половина". Днес американският актьор има годишнина - става на 50 години.

Бурен нрав, алкохолна зависимост и не по-малка такава към жените. С това е известен Шийн, който всъщност се казва Карлос Ъруин Естевес.

Чичо Чарли е роден на 03 септември 1965 година в Ню Йорк и е син на Джанет Темпълтън и актьора Рамон Естевес. Братята на Карлос - Емилио Естевес и Рамон Естевес - младши, както и сестра му Рене Естевес, също са актьори.

В училище Чарли става много добър бейзболен играч, но е изгонен от училище седмици преди да завърши, защото има лошо поведение. Той започва да се интересува от кино именно там и скоро идва неговият шанс.

През 1984 г. Шийн участва в трилъра за Студената война „Червена зора". През следващите две години играе в редица филми, повечето от които предназначени за телевизията. Важен момент в кариерата му е ролята във филма на Оливър Стоун за Виетнамската война- „Взвод". Лентата е отличена с награда Оскар. През следващата година Чарли участва в друг проект на режисьора - „Уолстрийт".

През 1989 г. Чарли Шийн играе във филма „Major League", където му помагат уменията в бейзбола от гимназията.

В началото на 90-те години Шийн взима участие във военните пародии „Смотаняци". Най-известен остава с тях и двата телевизионни сериала - „Spin City" и „Двама мъже и половина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай