Брадърите подкрепиха Жени

Брадърите подкрепиха Жени | StandartNews.com

"Мис България" Славена Вътова дава акъл в Домсъвета
Заточиха Зорница Линдарева, Иво Аръков и Наско Месечков в ТВО-то, утре гонят някой от тях

Сапунката "ВИП брадър" набира скорост. Зорница Линдарева, която явно мисли мъжете за шарани, тази вечер беше заточена в ТВО-то. Моделката беше позорно дисквалифицирана от лукса на Резиденцията, след като прекали с простотиите и алкохола. И ако първото може да бъде по сценарий и да носи пари, то второто е сериозен проблем за младото момиче. Жени Калканджиева досега се държеше снизходително към спряганата за любовница на мъжа й госпожица, но в момента, в който винаги опиянената Зори заговори за малкия Жорко, шефката на "Визаж" побесня. И Линдарева, която се опита да влезе в леглото на Стефан Иванов, отпадна от играта. С мацката, разменяща си пиянски любезности с Тачо, при простолюдието отиват Иво Аръков и Наско Месечков. И двамата се кълнат, че са влюбени в Мика Стоичкова, и двамата трябва да отхвърлят хипотези за страст към собствения си пол. В сряда вечер ще стане ясно кой от злополучните випове ще затвори вратата зад себе си и ще прибере обещания му хонорар.

Минчев също е имал неприятни моменти с компаньоните си, но той се ползва с имунитета на член на Политбюро - но само за две седмици. После не се знае какво ще се случи. Имиджът на Евгени пострада, след като той се нахвърли на Данчето Христова с реплики "комунистическа певица" и "майка на лесбийка". Светският гуру и поп звездата имат право да номинират по трима за разлика от другите, които решават съдбата на по двама. В Домсъвета вече е и "Мис България" Славена Вътова - в компанията на Маги Халваджиян, Венета Райкова и Никол Станкулова.

Междувременно Кали призна, че е била изнасилена в началото на бурната си кариера. Майката на трима синове, която е дипломиран философ и някогашна любимка на ъндърграунд боса Георги Илиев, е станала жертва на сексуална бруталност, когато е била на 15. Тогава тя пее по кръчмите, контролирани от групировките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай