Боби Кристина все още в кома и неконтактна

Боби Кристина все още в кома и неконтактна | StandartNews.com

Лекарите на Боби Кристина отказват да я изведат от комата и не забелязват признаци на подобрение. Източници близки до семейството издадоха новината, че Боби Кристина е излязла от комата, но това беше напълно опровергано от медицинския екип, който следи състоянието й.

Това, което беше потвърдено е, че са пробвани различни начини на медикаментозно лечение, но те не са дали очаквания резултат. Състоянието й остава непроменено през последните няколко седмици.

Различни източници дават информация за това, че има данни вътрешните органи на Боби Кристина да отказват, но това като цяло не променя като цяло доста лошото й състояние.

Колкото до трахеотомията, която са й направили, лекарите обясняват, че процедурата е извършена не защото Боби Кристина се подобрява, а описват по-скоро като стандартна практика при пациенти с продължителна кома.

Боби Кристина може да издържи продължителен период в това състояние, въпреки отказа на някои органи, като в случая единствено баща й - Боби Браун може да вземе решение каква да бъде съдбата й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай