Бляскаво парти за новия "Виктория Спа"

Виктория Кесаровска с две от екзотичните специалистки по СПА процедури

Бляскаво парти за новия "Виктория Спа" | StandartNews.com

Кристина Димитрова и Таня Боева бяха сред бляскавите дами на партито по случай откриването на най-новия център на "Виктория СПА" в Св. Влас. Двете певици се бяха съобразили с дрескода - бяло, и заложиха на светлите цветове.

Комплексът на известната верига се нарича "Източна приказка". Представители на родния елит и много руски туристи аплодираха Виктория Кесаровска, собственик на "Виктория СПА", за находчивата идея. А тя поздрави гостите си на български и на руски.

Поредната й релакс обител се намира в хотел "Sea Wind" на самия морски бряг в южната част на Св. Влас. Амбициозната бизнес дама се довери на Евгени Минчев, който дирижираше опитно веселбата, и привлече вниманието с ефектното си облекло - реплика на костюм на свещеник, но и обогатен с екстравагантни акценти.

Мениджмънтът на комплекса е съобразен със силното присъствие на руски туристи по Черноморието. "Виктория СПА" е част от екзотиката на най-престижните хотели в страната - София, Банско, Пампорово, Созопол. В центровете работят обучени професионалисти от Тайланд, Бали, Филипините и България. Турски и парни бани, сауни, козметични салони, плувни басейни, луксозни стаи за масажи и процедури, вани, джакузита, ВИП СПА апартаменти, витаминни барове, фиш спа, фризьорски салони, зони за релакс - това е само част от списъка с възможности за пълноценна релаксация, които предлага веригата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай