Близначки с общ мъж, държат да са бременни едновременно

Близначки с общ мъж, държат да са бременни едновременно | StandartNews.com

30-годишните близначки Анна и Луси са напълно еднакви - двете са обсебени от това да си приличат по всичко. "Мерим еднакво количество вода в чашите си, купуваме си еднакви пакетчета чипс", разказват двете жени пред The Telegraph.

Освен навици и дрехи, сестрите делят и един мъж - 32-годишния техник Бен. Те са заедно от 4 години, а Анна и Луси държат да забременеят от него по едно и също време, за да останат телата им еднакви. Самият Бен пък признава, че за пръв път има две приятелки едновременно, но това не се е оказало проблем, защото се отнася напълно равнопоставено към двете.

"Трябва да сме напълно еднакви - ако тя извърви няколко метра, трябва и аз да направя същото, за да изгорим еднакъв брой калории", разказва Луси. Двете сестри признават, че когато не са заедно се чувстват сякаш не съществуват.

Двете дами имат и ежеседмични козметични процедури, за да поддържат приликата си. Те консумират едни и същи храни, както и правят еднакви упражнения. Сестрите са решили да започнат свой видео блог, за да разказват за необичайния си живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай