Благо бил влюбен в Лияна

С Биляна Евгениева съм се срещал само пет пъти, беше просто закачка, споделя Джизъса

Благо бил влюбен в Лияна | StandartNews.com

Благо Георгиев за първи път призна, че е бил истински влюбен в Лияна, с която имаше бурни преживявания през 2010-а. "Връзката ни продължи 6-7 месеца. Беше страстна и я изживяхме. Тогава нараних много хора, на които им се извиних и те ми простиха. Бях влюбен. Но знаехме, че няма да се получи нищо. Аз имах дете, тя също", сподели футболистът пред "Папараци" по Би Ти Ви.

Тогава Джизъса изостави бременната с второто им дете Христина. Двамата с Лияна упорито отричаха, че са заедно, но отношенията им бързо станаха медийна сензация. За да излезе Благой чист от цялата ситуация, пиарът му тръбеше, че Лияна е вещица и го е омагьосала. На любовта им попречи и бившият на певицата, Махмуд. Говореше се, че той е отправял заплахи към футболиста.

Напоследък обаче лъснаха и авантюрите на Благой със знайни и незнайни красавици, с които той през годините е слагал рога на Христина. Тя най-накрая го заряза, а той вече е свободен да говори и да действа. В момента футболистът се забавлява с 18-годишната Куини-Алис, на която преди дни купи ново ауди.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай