11:25 ч.

15.05.17

1 мин.

0

0

0

Бизнесдама със златна палма от Кан

от Standart |

Бизнесдама със златна палма от Кан

Весела Куртева със своята златна палма Haute couture в компанията на Филип Алуш, автор на чудеса в козметиката и син на създателите на "Биоложик решерш" Иван и Жозет Алуш, и двамата президенти на 40-годишната компания Пиер-Луи Делапалм и Руперт Шмид


БГ бизнесдама изпревари родните кинаджии, които тези дни летят за Кан, и получи една от златните палми край Лазурния бряг. Весела Куртева прие палмово листо Haute сouture и овациите на международна общност от бюти индустрията по време на лъскав прием в замъка "Ла напул", който пази истории отпреди 2000 години. Там беше изключително изисканото парти за 40-ия рожден ден на "Биоложик решерш" – козметиката, създадена от легендарните Иван и Жозет Алуш, вдъхновени от любовта си, от преклонението им пред красотата, от мисията да помагат на хората да са щастливи в собствената си кожа. "Визионерството на Иван Алуш винаги е било изумително", разказва Андре Делос, собственик на митичното "Кафе Пушкин", един от най-близките приятели на двойката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент