Бийбър ухажва BG красавица

Бийбър ухажва BG красавица | StandartNews.com

Лидия Иванова ни представя в конкурса "Кралица на вселената" на ЮНЕСКО

Лидия Иванова, която от известно време учи и живее в САЩ, е българката, омаяла тийн идола Джъстин Бийбър. Снимка на двамата вече се върти в нета. Певецът бил твърдо решен да свали родната красавица и не спирал да й звъни по телефона, твърди blasak.bg.

Преди време нашето момиче заминава за страната на неограничените възможности, за да учи за пластичен хирург. Случва се така обаче, че записва психология в колеж към Калифорнийския университет. Лидия ще участва в престижния конкурс "Кралицата на вселената " в САЩ през април, където е избрана след сериозен кастинг.

Шоуто е благотворителна акция на ЮНЕСКO, а крайната му цел е да се съберат средства, с които да се подпомогне образованието на децата от Третия свят. В момента Лидия се готви усилено за финала на надпреварата. Претендентките за короната работят по хореографията си с танцьорите на Риана.

Междувременно Лидия ходи и на различни курсове. Единият е по актьорско майсторство, а другият, "vocal coach", за да усъвършенства произношението си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай