БГ дами с рокли на Бионсе и кралица Летисия

БГ дами с рокли на Бионсе и кралица Летисия | StandartNews.com

Дантели, тюл и гол гръб са задължителни за празничния гардероб

Вселенската мода се опира на кристално ясни железни правила - съвършени тъкани, перфектна кройка, изваяна елегантност, която може да бъде постигната само от хора с талант. Затова всеки календарен празник е прекрасно извинение за дамите да обогатят класиката в гардероба си. Дали са светски лъвици или абитуриентки, няма значение - важното е да изберат тоалет, който скоро няма да слезе от сцената. Защото в точните одежди също ще блестят под прожекторите.

В дните на маратона из софийските червени килими стана ясно, че някои от евите са напълно в час с международните тенденции. Ексдепутатката Петя Раева, която се отдаде на полезна за здравето и душата хранителна индустрия Green line и произвежда минерална вода и биовина, спечели титлата "Бизнес дама на годината" в страхотна рокля "Проновиас". Автор на новата колекция е Ерве Моро, отскоро назначеният креативен директор на каталунския фешън гигант. Парижанинът неслучайно работи 10 години за империята на гения Жан Луи Шерер. Моро по традиция залага на безупречен силует, материи без аналог и микс между романтика и еротика. Багрите са искрящо и рубинено червено, "фон дьо тен", сапфирено синьо, розов корал. Много нашумели са комбинациите между основа в черно и бяла дантела chanily, разположена асиметрично върху фин еластичен тюл в телесен цвят. Голият гръб е твърде ефектен, а задължителните вертикални редици от миниатюрни облечени копчета придават допълнителен шик. Наскоро модната къща от Барселона бе класирана в топ 100 на луксозните брандове в света от всички области. Критериите, според които е направена оценката, са обороти в щатски долари, печалба, растеж. Жените от монархическите фамилии и от династията Иглесиас са сред топпоклонничките. Младата кралица Летисия често блести в моделите на Моро.

Особено нашумяла напоследък сред родните почитателки на зрелищната визия е американската дизайнерка Шери Хил. Тя е лидер и в класациите на щатския пазар. Роклите, които твори са вдъхновени от залеза, звездите, знаменитостите и ... от екзотични коктейли, както признава самата тя. Шери се заиграва с естествената коприна и дантелата, а "нейните" цветове са изумрудено зелено, аква синьо, сангрия и всички съчетания с черното. Тя налага одежди в две части - бюстие и пола с красиви и блестящи разделителни елементи. Етно мотивите са дискретно аранжирани. С облекла на Хил дефилират Бионсе, Кармен Електра, Иванка Тръмп, Селена Гомес, Ева Лонгория, Ким Кардашиян, Парис Хилтън, Майли Сайръс... Сред най-големите й фенки в София са певиците и абитуриентките. "Имаме почти три милиона харесвания във Фейсбук", хвали се директорът за Европа Клод Ямбрушич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай