Бастиан и Ана вдигнаха втора сватба за Е1.3 млн.

Бастиан и Ана вдигнаха втора сватба за Е1.3 млн. | StandartNews.com

Поговорката "Три дни яли, пили и се веселили" важи с пълна сила за Бастиан Швайнщайгер и любимата му Ана Иванович. Футболистът и тенисистката вдигнаха втора сватба във Венеция. След като си казаха "да" в кметството във вторник, ден по-късно ВИП двойката сключи и църковен брак. Приказното тържество, достойно за Холивуд, бе сравнено с това на Джордж Клуни и Амал, които станаха семейство на същото място преди две години. Красивата Ана не изневери на стила си и отново бе със семпла, но изключително изящна булчинска рокля.

На излизане от църквата "Санта Мария дела Мизерикордия" щастливите влюбени отплаваха с луксозна дървена гондола до мястото на купона по повод втората им сватба. Според немския таблоид "Билд" тържеството е струвало на звездните спортисти малко над 1 млн. евро. Изразът, че няма пълно щастие обаче бе потвърден за пореден път. Любовта между футболиста и тенисистката се оказа пагубна за кариерите им и двамата поеха по пътя на Григор Димитров и Мария Шарапова. Швайни и Иванович са заедно от септември 2014 г.

От тогава Ана не е печелила турнир, като за сравнение в годината преди да се срещне с бъдещия си съпруг, сръбкинята триумфира в четири надпревари и се върна в топ 5 на женския тенис. Бастиан от своя страна стана световен шампион преди две лета. В момента халфът, който бе несменяем титуляр в "Байерн" и Бундестима, е твърда резерва в "Ман Юн", а в страната му всички се надпреварват да го призоват да се откаже от националния тим. Бракът може и да счупи каръка и влюбените да се върнат там, където им е мястото - на върха в световния спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай