Бащата на Боби Кристина: Бог чува молбите ни

Бащата на Боби Кристина: Бог чува молбите ни | StandartNews.com

Семейството на Боби Кристина, която лежи в кома от по-миналата събота, пусна официално изявление по повод спекулациите, че днес ще бъдат изключени животоподдържащите системи на 21-годишната жена. В него представител на бащата Боби Браун обвинява конкретни медии в лъжи.

"Ценим нощното бдение за Боби Кристина. Семейството е зашеметено от любовта и подкрепата", съобщи говорител на фамилията,  която присъства на бдението със свещи, "За съжаление информациите в някои медии са фалшиви и ще бъдат обект на нашето внимание в подходящо време. Визираме статии на TMZ, "The National Enquirer", "The Atlanta Journal Constitution" и "Daily Mail" (UK), които непрекъснато цитират източници от полицията или семейството".

"Води се криминално разследване и то изисква тишина. Продължаваме да молим за дискретност. Благодарим на всеки, който подкрепя Боби Кристина. Господ чува молбите ни", каза Боби Браун, бившият съпруг на Уитни Хюстън.

Леля й Леола, която е сестра на баща й Боби Браун, заяви пред "Фокс", че лекарите са обнадеждени за живота за момичето. Преди повече от седмица 21-годишната Кристина бе открита след предозиране с успокоителни в безпомощно състояние във ваната - също като майка си преди две години, и оттогава е в кома.
"Получих уверението на докторите, че в състоянието й има подобрение. Вече отваря очите си и ръцете й съвсем малко се раздвижиха. Все още обаче е на животоподдържащи системи", заяви Леола. Така тя срина слуховете в медиите зад океана, че единствената дилема с щерката на Уитни е дали да я изключат от системите, тъй като мозъкът й твърде дълго е бил без приток от кислород и не се знае дали ще продължи да функционира нормално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай