Бандерас в Перу, Мелани с шопинг терапия

Бандерас в Перу, Мелани с шопинг терапия  | StandartNews.com

Мистър Десперадо загърбва сериозните връзки поне за година

Една от най-дълго задържалите се холивудски двойки Антонио Бандерас и Мелани Грифит търсят по различен начин утеха от раздялата си.

Мистър Десперадо реши да загърби миналото и се отправи на пътешествие в Перу. Там вечният плейбой посети Мачу Пикчу и се сля с местната култура. "Благодаря на този чудесен народ и тази страхотна страна. Никъде не съм бил посрещан някъде толкова добре", заяви в Туитър мегазвездата, който направи всичко възможно пътешествието му да протече инкогнито. Въпреки слуховете, че новата жена до Антонио е знаменитата Шарън Стоун, той е пътувал в Южна Америка сам-самичък. "Антонио е решил да не влиза във връзка за поне година. Има нужда да си поживее както като беше съвсем млад", заяви близък до Бандерас пред медиите зад Океана.

През това време Мелани Грифит се отдаде на най-добре работещата женска терапия. Актрисата бе засечена от папараци на шопинг, по време на който пръснала повече от 10 000 долара. Мелани се върнала и към стар свой навик, който се гордееше, че е отказала: цигарите. Грифит все по-често е засичана да дими по кафенетата. "На нея й е по-тежко отколкото на Антонио. Тя вложи много в този 18-годишен брак и сега не знае какво да прави с живота си", коментират в светските среди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай