Азис защити Слави, удари рокаджиите

Азис защити Слави, удари рокаджиите | StandartNews.com

Азис защити Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Фолк певецът публикува пиперлив коментар в социалната мрежа Фейсбук по повод хейтърството след техния концерт на националния стадион "Васил Левски".

Ето коментара на Азис без редакторска намеса:

Ако "Металика" бяха събрали 70 000 души,тресящи мръсни коси и с пластмасови,бирени бутилки в ръка,(знаете кой таргет визирам).Това щеше ли да е културно мероприятие на годината?
Ако дебелата лелка Елтън Джон,която пее по пеньоар с тлъсти,розови бузи беше събрала толкова много хора,всичките до един педерасти, щеше ли да ви се стори кулурно?
Ако свръхбездарната Мадона с безбройните си претенции(но нечовешки късмет,разбира се.И кой хетеросексуален човек по дяволите е фен на Мадона?) беше събрала същия този народ,щеше ли да ви е по-леко????
Но когато БЪЛГАРИН събере своя си народ,своята си публика,която го разбира и пее с него всеки един рефрен,то тогава според вас е пошло и чалга..Когато народът ликува,пее,танцува.Забравил за сивото ежедневие и несгоди в живота,то тогава това е удоволствието на селяците и простаците-РаятаТака ли?
Лош народ ейй..,Лош!!!
АВТОР:Аз,Азис!"

Острият коментар на певеца е събрал над 1 000 харесвания и множество коментари.

Стандарт Нюз припомня, че концертът на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" в петък събра близо 70 000 души. След него в интернет тръгнаха както негативни, така и позитивни коментари, част от които на известни българи като Любен Дилов-Син, Илиана Раева, Иван Динев-Устата и много други. Вижте за реакциите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай