Амбър Хърд отказа издръжка

Амбър Хърд отказа издръжка | StandartNews.com

Амбър Хърд отхвърли предложената й издържа от 50 хил. долара за следващите 8 месеца. Такъв договор са предложили адвокатите на Джони Деп на половинката му. Актрисата обаче е отказала, защото според условията на това споразумение той можел да си извади ограничителна заповед срещу нея. "Не се интересувам от парите му. Аз аз съм обект на насилие, не той, за да си вади заповед срещу мен", отговорила блондинката.

Делото за развода на актьорите е насрочено за 17 юни, но адвокати на Деп твърдят, че Амбър отказва да дава показания под клетва и правела всичко възможно, за да избегне това. "Тя и нейни представители хвърлиха много усилия и прахосаха много време, за да разкажат пред медиите за случилото се. Сега дойде времето да направят това пред съда. Но тя отказва да предостави документи, които биха потвърдили думите й, а и не желае да отговаря на въпроси под клетва", разкри защитникът на Джони Деп.

Самата Амбър обяснява това свое поведение с довода, че й трябва повече време, за да удовлетвори всичките изисквания на екипа на Деп. Актрисата уверява, че й трябват минимум две седмици, за да събере необходимите документи. Хърд подаде молба за развод с Деп на 23 май - само 15 месеца след сватбата им. Тя го обвинява в домашно насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай