Алек Сандар изригна в "Порно"

Алек Сандар изригна в "Порно"   | StandartNews.com

Как социалните мрежи действат върху самочувствието и защо хората превръщат реалния си живот в нереален? Алек Сандар, един от най-успешните бг артисти зад граница, предлага своите отговори в най-новия си сингъл, наречен "Порно". Темата: колкото си по-разголен в нета, колкото си по-агресивен, толкова по-бързо ставаш популярен с повече последователи и фенове. "Битката за гледания и почитатели е жестока. Затова я определям с единствена дума - порно", споделя Алек.

Песента му отново е записана в студио в Ню Йорк, смесена е в Ел Ей и е мастерирана от Chris Behringer, работил за световните хитове Talk Dirty To Me на Jason Derulo. В акцията участва и Аманда Лепор, стайлинг чудесия на пластичната хирургия, която с преувеличените си перфектни форми изглежда по-скоро като кукла, отколкото като "нормален" човек. Дали Аманда ще участва и в самото видео, все още се пази в тайна. "Живеем във време, в което събраните лайкове са по-важни от твоята същност. Търсим сензацията и се стремим към нагласеното и екстремното, за да сме "най", споделя още Алек.

Той по принцип записва миксове от високоенергиен поп и електро денс, повлиян от американски хип хоп, но този път е добавил и акцент от балканската и ориенталска музика. Алек се наложи като талантлив изпълнител от Европа след успешните си концерти в Webster Hall и Terminal 5 в Ню Йорк. Предстои му и издаването на първи албум.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай