Абрамович и Жукова пак заедно

Абрамович и Жукова пак заедно  | StandartNews.com

Руският милиардер и любимата му интимничат на богаташко парти

Старата любов ръжда не хваща и правилото не подминава света на богатите. Руският милиардер Роман Абрамович и Дария Жукова бяха заснети да интимничат на луксозно парти, след като от месеци се говореше, че всичко между тях е приключило. Роман и Даша, от която той има две деца, посетиха 55-ия рожден ден на друг руски крупен милиардер - Александър Мамут. Специално поканена за купона бе холивудската звезда Натали Портман, а партито вдигна шум в бар "Стрелка" в Москва. Абрамович и Жукова обаче дори не изчакали появата на Портман, а бързо се отправили към близък хотел, пишат московските медии.

Само преди дни се оказа, че двамата всъщност били сключили брак навремето. Това станало през 2007-а година, а церемонията се пазела в пълна тайна. Едва сега Дария се осмели да признае, че е най-близката на Роман дори по документ.

Гаджето на Стейтъм: Най-красив е като спи гол

Приятелката на Джейсън Стейтъм разкри най-еротичното си изживяване - да гледа Джейсън Стейтъм как спи гол. "Той не ползва пижама. Толкова е мъжествен, а спинка като бебе. Правя си един фреш и докато пия, го гледам", разказа красавицата Роузи Хънтингтън-Уайтли, която дели постеля с един от най-желаните мъже в света. Джейсън и Роузи са заедно от пет години, а разликата им е точно 20. Тя е на 27, а холивудският ас на 47.

Сексгуруто Наталия Кобилкина ще се премести

да живее в Лондон, като оттам щяла да движи работата си тук. Това съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. "Обожавам България и тук се чувствам като в моята родина. Бяха щастливи 8 години сред българите. Ще се връщам през няколко месеца", заяви Кобилкина в социалната мрежа.

Самюел Джаксън сподели, че ще трябва

да напълнее с поне 10 кг, за да изиграе ролята на Джордж Вашингтън Уилямс. От две години той е веган и не яде не само месо, но и всякакви животински продукти. Топактьорът обаче слага край на въздържанието, понеже ще му трябват много протеини, за да качи по-бързо телесна маса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай