Тикат Луна за победител

 Тикат Луна за победител | StandartNews.com

В мрежата се появи група, която призовава за подкрепа на изложилата се Кичка Бодурова

Луна ще бъде победител в иначе скучния сезон на "ВИП брадър", гласи последната клюка.
Някои се присмиват на странното й поведение, но продуцентите на Големия брат изкараха певицата като жертва само защото е различна от останалите звезди в Къщата и по този начин се опитват да я избутат до финала, шушука се в светските среди. Дразнещото надменно отношение, обидите и отказът на певицата да общува с останалите Съквартиранти, бяха обявени за проява на индивидуализъм, а останалите прочути люде - посочени като стадо, което искало да смачка различните. Причина да се толерира това поведение, според запознати, е да се манипулира общественото мнение и от егоцентрик Луна да бъде издигната на пиедестала на жертвата, за да стигне до финала на шоуто, коментират и bliasak.bg. Другите двама, които се считат за силни финалисти, са актьорите Ернестина Шинова и Станимир Гъмов.

Много хора одобряват поведението на Гъмов, набеден от жълти хроникьори, че е пристрастен към чашката. Кукловодът обаче се държи повече от прилично и адекватно и вероятно една от причините това да е така, е, че е сериозен татко - той иска синът му Иван да се гордее от представянето му. Незапознати с житейските му дела побързаха да го обвържат с драматурга Яна Борисова и да им припишат любовна афера. Това не само не е вярно, но двамата са братовчеди и са по приятелски близки. Талантливата авторка създаде пиеса за него и Христо Мутафчиев, която се радва на зрителски успех - "За теб". След като преди години Гъмов преживя голяма любов с млада красавица и татуира името й на ръката си, не е афиширал други сърдечни връзки. Той развесели зрителите и с репликата си, че ще се крие някъде из ъглите на Къщата, заради т. нар. моделки, които обитават там.

Във Фейсбук върви обаче и група "Кичка Бодурова на финал", която призовава гражданите да ударят по един лайк. Тя обаче се поизложи в очите на доста хора, след като обиди Здравко и Катя от "Ритон" на тема "деца". "Кълна се в най-милото - в дъщеря ми, нещо, което ти не знаеш какво е, че не лъжа за "Сизърс палас", изплака Кичка Бодурова. Ритонците в продължение на няколко дни коментират, че Кичка никога не е пяла в прочутото казино в Лас Вегас. Те поискаха доказателства от певицата, която тя не успя да им даде. В интернет обаче се въртят снимки, от които все пак става ясно, че Бодурова наистина е пяла в "Сизърс палас". Фенове на певицата разпространяват сетлиста на Кичка, с което недвусмислено се доказва, че на 19 септември 1999 г. тя е имала участие в култовия оазис на хазарта.

Зрителите обаче най-много са настроени срещу Моника, Светлана и Катрин. За Валериева пишат: "На 25 лицето й изглежда надуто като от вулканизатор на гуми. След година, две, ще дойдат другите "моники" и ще си ходи в Дупница, откъдето си е". Други й препоръчват: "Това недоеволюирало момиче да излиза тази вечер и отиде в някоя библиотека. А с многото доходи, които печели /все едно как/, да си купи книги. Пък мъжът до нея да вземе, че я заведе я на театър, я на опера... Ще деградира още повече, ако остане в Къщата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай