Първи любовни трепети във VIP Brother

 Първи любовни трепети във VIP Brother | StandartNews.com

Още в първия ден от престоя си в Къщата, Луна показа своите странности, които не бяха лесно приети от останалите Съквартиранти. Кичка Бодурова първа се опълчи на поп-фолк певицата, като ясно ѝ показа, че поведението ѝ няма да бъде толерирано. Днес на мушката на изпълнителката от близкото минало ще бъдат някои от мъжете в Къщата. Наглед спокойният Гъмов ще прояви нетърпимост към своята Съквартирантка и дори ще си позволи някои обидни квалификации. Режисьорът Люси, който ще бъде въвлечен в разправията, също няма да си спести епитетите. Какво предизвика тези реакции, ще разберем тази вечер от 20 часа.

В последните дни зрителите следят с нестихващ интерес любовния четириъгълник, който волно или неволно заформи Богданов. По-късно фигурата се трансформира в триъгълник, но въпросите все още не намериха своите отговори. В днешния дейли епизод ще станем свидетели на развоя в отношенията между Джино и Богданов. Пламен ще бъде изправен пред конкретен въпрос на милионерския син – има ли връзка с бившата му годеница Джена. Какъв отговор ще получи и дали ще успеят да си поделят една жена, предстои да разберем.

Тази вечер ще станем свидетели и на първите любовни искри, които ще прехвърчат във VIP Brother. За това определено помогна мисията „Сродни души", чрез която Големият Брат искаше да подтикне Съквартирантите да се опознаят повече. Обвързването с „оковите на любовта" наистина сближи VIP-овете, но за никой няма да остана тайна, че при една двойка се забелязват и по-специални отношения. В днешния дейли епизод ще видите първите трепети, разменени свенливи усмивки и флиртове. За кои Съквартиранти става въпрос, ще разберем тази вечер.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай