14:25 ч.

29.11.16

1 мин.

0

0

0

VIVACOM пуска образователен канал

от редактор |

VIVACOM пуска образователен канал

От тази есен образователният канал Da Vinci Learning ще може да бъде гледан от платформите на VIVACOM. Освен със своите предавания, телекомът и образователният канал за цялото семейство подкрепят дейността на специализираната научна лаборатория в Учебния корпус на Музейко. Лабораторията ще бъде единственото място в София, където с истински учени и специално разработени програмни дейности за различните възрасти, децата ще могат да преживеят чудесата на науката. В лабораторията ще се провеждат занимания по физика, химия, инженерство, научни работилници и експерименти. Така децата ще могат да вникнат в науките, чрез личния си опит и ще усвоят практически подход към тях. Благодарение на подкрепата на VIVACOM, все повече деца и родители ще могат заедно да се насладят на вълнуващи, образователни преживявания чрез онлайн платформите пред малкия екран, или чрез личен опит в рамките на лабораторията.


Освен лабораторията в Учебния корпус, телекомът и Da Vinci Learning подкрепят и забавни научни експерименти в Музейко, създадени от неговите Музейковци. Експериментите забавляват посетителите на музея с чудесата на химията и физиката, като по увлекателен и разбираем начин насърчават децата да трупат нови знания.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент