Що за човек сте според любимия ви плод

Що за човек сте според любимия ви плод

Що за човек сте според любимия ви плод | StandartNews.com

 

Плодовете са идеалният десерт за всяко време на годината. През зимата те помагат за укрепване на имунната система и пазят от настинки. А няма нищо по-подходящо за хапване и в летните горещини, когато организмът има нужда от повече хидратиране. Интересното е, че според това кой е любимият ви плод, всъщност може да разкрият много неща за характера ви. Ето и някои от предположенията на изследователите.

Портокал - търпение и воля

Щом сте избрали портокала за любим плод, значи обичате да решавате сложни проблеми и ситуации. Беленето на портокал, особено по-твърд, изисква известна доза търпение, силна воля и самоконтрол, твърдят от сайта simpleorganiclife.org. Точно такъв човек сте и вие - търпелив, който не се отказва лесно от целите си. Хората ви виждат като старателен, спокоен човек, който не се плаши лесно от по-трудната работа и дори от понякога тежките моменти в живота си. На вас може да се разчита и въпреки че сте взискателен към себе си и другите, не обичате да влизате в конфликти.

Ябълка - авантюрист

Различните ябълки имат много специфичен вкус - едни са по-скоро кисели и тръпчиви (обикновено зелените), а други - много сладки. Ако обичате всякакви ябълки, това значи, че в този смисъл, вие обичате да опитвате всичко от живота, да се впускате в разнообразни приключения. Екстравагантното ви привлича и сте импулсивни - често взимате решения на момента, без особено осмисляне на ситуацията. Това, което приятелите ви ценят най-много у вас е, че сте искрен и говорите точно това, което мислите, без заобикалки. Ентусиазирани сте, а и е много вероятно да сте запален пътешественик. От вас става добър лидер тъкмо защото в напечена ситуация веднага взимате някакво решение, нищо, че не сте имали време да го обмислите добре, докато другите се чудят какво да правят. А както е известно от законите на физиката - всяко действие е по-добро от бездействието.

Банан - предан партньор

Ако бананът ви е любимият плод е вероятно вие да сте по-скоро мекушав и сантиментален човек, смятат психолозите. Но изобщо не бива да приемате това като недостатък, твърдят те. Това означава, че вие имате страхотни качества - вие сте любвеобилни, нежни и състрадателни по природа и дори лошите неща, които ви се случват, не могат да променят това. Понякога може да ви липсва увереност, но със сигурност във вашата компания сте приятелят, който всички най-много ценят. А и предпочитате сериозните и дълбоки връзки, така че сте и идеалният, предан партньор.

Кокос - инат

Сигурно веднага се досещате, че ще направим асоциация с черупката на кокоса, която толкова трудно се отстранява. Същото е и при вас. Много трудно някой може да разчупи ледовете около вас и да се добере до тайните ви, да разбере за чувствата ви и копнежите ви. Изглеждате сериозен и замислен почти винаги, трудно се доверявате на хората. Сигурно често ви казват и че сте голям инат и винаги трябва да става това, което искате. Много държите на това хората в обкръжението ви да са умни, да си поставят високи цели и да ги постигат. Сякаш не отдавате голямо значение на чувствата и емоциите, но който успее да разбие черупката ви, ще разбере, че не е точно така.

Череша - чаровник

Любителите на черешите са най-чаровните и най-големите сладури, на които никой не може да устои, обясняват изследователи. Те са динамични хора и заради това постоянно преживяват върхове и падения, но чарът им някак винаги ги спасява. За тях е много важна финансовата стабилност. Имат огромно въображение и затова са креативни, имат и много голямо сърце. Те също са едни от най-лоялните и искрени приятели или партньори, които ще срещнете в живота си. Както рядко може да видите само една череша, а обикновено са много събрани в купа или торбичка, така и хората, които обичат череши, никога няма да останат сами.

Грозде - душата на компанията

Вежливи сте и обичате да общувате, да се запознавате с нови хора. Може и да сте душата на компанията, да забавлявате хората, както го прави виното, например. Но в същото време, може да сте избухливи и да се ядосвате от малки неща. Важното е, че ви минава бързо. Ценител сте на красивото и изящното - природа, животни. Внимателно подбирате дрехите и бижутата си, защото искате и вие винаги да сте красиви.

Праскова - амбициозен

Вие сте приятелски настроен и открит човек, ако прасковата е вашият плод. Но и сте самостоятелен и независим, не обичате да се доверявате на чуждото мнение и да натоварвате другите със свои проблеми. Имате много амбиции, но не толкова в деловата сфера, а по-скоро такива, с които предизвиквате себе си. Например, да се научите да се гмуркате или да посетите някой странен и не толкова известен музей на другия край на света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай